hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:29

SİYAD, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti

Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği (SİYAD), Başkan Hüseyin Pınarlı ve dernek üyeleriyle birlikte kısa süre önce Sakarya Vali’si olarak atanan Yaşar Karadeniz’e makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 19:04
SİYAD, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti

En son Manisa’da valilik görevini sürdürürken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sakarya’ya atanan Vali Yaşar Karadeniz, dernek üyelerini içten ve samimi olarak makamında ağırladı.

Ziyarette SİYAD Başkanı ve Pınar FM Sakarya İmtiyaz Sahibi Hüseyin Pınarlı başta olmak üzere Başkan Yardımcısı ve Sakaryakent.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Pelin Kuzgun, Yönetim Kurulu Üyelerinden Sakarya54.net Genel Yayın Yönetmeni Fehmi Duman, Çark Dergisi İmtiyaz Sahibi Cengiz Olgaç, Sakarya’dahaber ve DB Medya İmtiyaz Sahibi Dilek Binay, Sakarya’dahaber Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Engin Kuvel ve Adabasın Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Eray Doğan katılım gösterdiler.  


Başkan Hüseyin Pınarlı başta olmak üzere dernek üyeleri, tüm ilçeleri kapsayan bir program sürdürdüklerini ve bu kapsam da Sakarya ili sınırlarında bulunan ilçeleri ziyaret ederek bölge de faal olan üretim ve beraberinde ticaret başta olmak üzere yöre sakinlerinin güncel durumlarına ilişkin bilgiler topladıklarını, doğru ve dürüst habercilik ilkesiyle birlikte kamu yararına paylaşım yaptıklarına dikkat çektiler.  Sakarya şehrindeki basının içinde bulunduğu durumların da konuşulduğu ziyarette, mesleğin zorlukları ve karşılaştıkları durumlara ilişkin değerlendirmelere yer verildi. Sakarya şehrine ilişkin olarak son zamanlarda çok göç almış bir il olarak bilgi edindiğini belirten Vali Yaşar Karadeniz, tüm işlerin sadece eğitim ile çözüleceğine inanmadığını, donanım ve gerekli teçhizatların da yeterli seviyeler de olması gerektiğinin altını çizdi. Bu ve benzeri durumlar için Sivil Toplum Kuruluşlarına da (STK) bir kısım görevler düştüğünü vurgulayan Yıldırım, herkese ve her şeye yetişmenin mümkün olmayacağını kaydederek oturmuş bir düzen ve sistemin önemine değindi. 


Vali Yaşar Yıldırım, şehrin öncelikli sorunlarına yönelik işlere yoğunluk kazandırılması gerektiğinin altını çizdi.  SİYAD üyeleri, şehirde yaşanan sorunlara ilişkin bilgi paylaşımlarına yer vermelerinin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çekildi ve ziyaret sona erdi.

AdminAdmin