hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:43

Ayhan, “Mührü Saadet Partisi ambleminin altına vuracağınıza inanıyorum”

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, yarın yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları için rakiplerine ve tüm Sakarya halkına teşekkür mesajı yayınladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 23:23
Ayhan, “Mührü Saadet Partisi ambleminin altına vuracağınıza inanıyorum”

Seçim pusulasında 24. Sırada olduğunu ifade eden Ayhan mesajında;

“HİZMETE VE HÜRMETE DEĞER SAKARYALILAR

Saadet Partimizin Sakarya Büyükşehir belediye başkan adayı ilan edildiğim 27 Ocak’tan itibaren, Gerek fiziken, gerek sosyal medya üzerinden sizlerle buluştuk.  

Bu süre boyunca Sakarya insanının hoşgörüsünü, samimiyetini, cömertliğini, mertliğini yaşattığınız için şükranlarımı sunuyorum.

Sakarya’nın kültürüne uygun bir seçim dönemi geçirdik. Seçim dönemindeki nezaketleri nedeniyle, bütün siyasi partilerimizin adaylarına teşekkür ediyorum. 

Bu süreçte; istemeden gönlünü kırdığımız, bilmeden hukukunu ihlal ettiğimiz herkesten,

haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Kampanya boyunca, İlk günden itibaren her ortamda nasıl bir yönetim arzuladığımızı sizlere anlatmaya çalıştık.

Ve dedik ki…

Bize emanet edilecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde, İsraf, adaletsizlik, haksızlık, liyakatsizlik olmayacak. Kayırmacılık, kibir ve ayrımcılık yapılmayacak. İmar rant için değil kent için olacak. Tarım arazileri korunacak. Şehrimizin sadece bu 5 yılı değil, gelecek 50 yılı planlanacak.

İnşallah bizim yönetimimizde gençler daha umutlu, kadınlar daha mutlu hissedecek. Sokaklar, çocuklarımız için daha güvenli olacak. Engelliler için hayat kolaylaşacak.

KIYMETLİ SAKARYALILAR

SAYGIDEĞER  HEMŞERİLERİM…

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan olarak, sizlerin ve bütün çevrenizin desteklerini istiyor, Pazar günü mührü Saadet Partisi ambleminin altına vuracağınıza inanıyorum. 

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin