hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:26

SASİAD Başkanı Birlik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

SASİAD Yönetim Kurulu Başkan Ali Tamer Birlik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Birlik mesajında’’ kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını ifade etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 18:23
SASİAD Başkanı Birlik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Sakarya Sanayicileri ve işadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ali Tamer Birlik mesajında şu ifadelere yer verdi. “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir. Geçmişten günümüze kadar önemli bir gelişme gösteren medyamız, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkılar sağlamaktadır. Bu gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden, toplumun doğru haber alma hakkını temin etmek ve kamuoyunu gerçeğe ulaştırmak amacıyla fedakârca çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.” dedi.

...
AdminAdmin