hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 17:01

Sakarya'da "Engelsiz Cami" buluşmaları devam ediyor

Sakarya İl Müftülüğü ile Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneğince (SAKENDER) düzenlenen "Engelsiz Cami" buluşması, Akyazı ilçesinde gerçekleştirildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2023 13:32   Güncelleme : 14-08-2023 13:34
Sakarya'da

Sakarya">Sakarya İl Müftülüğü ile Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneğince (SAKENDER) düzenlenen "Engelsiz Cami" buluşması Akyazı ilçesinde gerçekleştirildi.

Küçücek Merkez Camide bir araya gelen engelliler, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Akyazı ilçe vaizi Muharrem ayı ve Hicret konulu sohbeti veren Şaban Peker’in sohbetini dinledi. İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Arzu Geloğlu, sohbette anlatılanları işaret diliyle işitme engellilere aktardı. Engelli Koordinatörü Turan Ayra da engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Duaların yapıldığı etkinlik sonunda katılımcılara pide ve ayran ikram edildi. Programa, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam ve yönetim kurulu üyeleri ile engelli aileleri de katıldı.

Başkan Çam, Akyazı ilçe koordinatörü Sadık Öztürk ikramlar için ve Serdivan Belediyesine ulaşım desteği için teşekkür etti.

AdminAdmin