hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:39

‘YEŞİLTEPE İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK’

Erenler’e bağlı Yeşiltepe Mahallesi muhtar adayı Nagihan Bayram, seçimlerde kendisine destek veren ve birlikte yarışacak olan aza adaylarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 17:28   Güncelleme : 28-03-2024 17:50
‘YEŞİLTEPE İÇİN YENİ BİR  DÖNEM BAŞLAYACAK’

 

“ÇÖZÜM BİZDE VAR”
Seçimleri kazandıkları taktirde Yeşiltepe için yeni bir dönem başlayacağını vurgulayan Nagihan Bayram, Yeşiltepe’nin ihtiyaç duyduğu projelerin hazır olduğunu kaydetti. Bayram, “Son 20 yılda Yeşiltepe hiçbir hizmet almamıştır. Bırakın hizmet almayı, sorunlar karşısında muhatap bile bulamamıştır. Öncelikli olarak iletişim sorununu çözeceğiz. Halkımız, sorunlar karşısında direk bizlere gelip sıkıntılarını rahatça anlatabilecek” dedi.

“ORTAK AKIL VE İSTİŞARE” 
Muhtarlıkların, bahane uydurma yeri değil sorun çözme makamları olduğunu ifade eden Nagihan Bayram şöyle devam etti: “Bu mahallenin yıllardır pazaryeri sorunu var. Mevcut yönetim bu konuda hiçbir adım atmamış. Öncelikli olarak bu konuda çalışma yapacağız. Bunun yanında mahallemizin cazibe merkezi olması için sosyal projeler için girişimlerimiz olacak. Ekibime güveniyorum. Sorunları ortak akıl ve istişare yöntemlerimize bertaraf edeceğiz” / Erhan Tandoğan

 

 

AdminAdmin