hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:50

Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği (SİYAD) Üyeleri Taraklı’yı Ziyaret etti.

Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği (SİYAD) Üyeleri Taraklı’yı Ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 22:10
Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği (SİYAD) Üyeleri Taraklı’yı Ziyaret etti.

Faaliyetlerini aralıksız sürdüren SİYAD üyeleri İlçe ziyaretlerine başladı. İlk olarak Taraklı ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren SİYAD Üyelerinin ilk durağı Taraklı Belediyesi oldu. Taraklı Belediyesi önünde Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı tarafından karşılanan Gazeteciler Belediye binasına geçti. Gazetecileri makamında misafir eden Başkan Pilavcı görev süresince yaptığı çalışmaları ve projeleri anlattı. Turizmden ,Konaklamaya, doğalgaza, çöp sorununa kadar yaptıklarını anlatan Pilavcı konuşmasına şöyle sürdürdü. “Huzur bulmak isteyen herkesi ilçemize bekliyoruz. Bu yılı resterasyon yılı ilan ettik. İlçemizde bulunan bir çok yapıyı restero edeceğiz. Bugün ilçemizde toplam yatak sayısı 70 civarında yeni projelerle bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. İlçenin En önemli sorunu olan çöp sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin desteği ile çözdük. Hem İlçeyi Hem Doğayı büyük bir Kirlilikten Kurtardık. Sonrasında çok kısa zamanda ilçeye dogal gazı getirdik. lİçemizi kışın yaşanan hava kirliliğinden kurtardık. İlçemizde sakinlik var. Huzur var. Gürültü, kavga yok. Hırsızlık yok. Huzur bulmak isteyen herkesi ilçemize davet ediyoruz” dedi.

 

Başkan Pilavcı’ya çalışmalarında başarılar dileyen gazeteciler kendisine yakın alaka,ilgisi ve konukseverliği için teşekkür ettikten sonra Taraklıyı gezdiler.
Taraklı Belediyesi Basın Danışmanı Murat Diri rehberliğinde ilçeyi, tarih sokakları, caddeleri ve tarihi evleri gezen gazeteciler ikram edilen öğlen yemeğinin ardından Menderesleriyle ünlü Kara göl yaylasını da ziyaret ettiler.
Güzel bir gün geçiren Üyeler ilçeden ayrılırken organizasyon için Başkan Hüseyin Pınarlı’ya teşekkür ederken bu etkinliklerin devam etmesini istediler.

AdminAdmin