hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:13

Ömer Abdullah Ayhan, “Kırsal Mahalle sorununu çözeceğiz”

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, “Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları tüm ilçelerimize adil şekilde paylaştıracağız” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 15:40
Ömer Abdullah Ayhan, “Kırsal Mahalle sorununu çözeceğiz”

Ayhan, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Söğütlü Belediye Başkan adayı Özdemir Özcan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Küçük Söğütlü, Maksudiye , Beylikışla ve Kurudil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, burada yaptığı konuşmada, kırsal mahalle sorununu çözeceğini ve köye dönüş projesini başlatacağının sözünü verdi.  

TÜM İLÇELERİMİZE ADİL PAYLAŞIM YAPACAĞIZ

Tüm imkanlarımızla destekçiniz olacağız diyen Ayhan, “Şehrimizin merkez ilçelerindeki nüfus yoğunluğu sebebiyle ihtiyaçlarını aksatmazken, çevre ilçelerimizin de alt yapı, yol ve tarımsal desteklerde yanında olacağız.” ifadelerini kullandı. 

KÖYE DÖNÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

En önemli hedeflerden biri olduğunu vurgulayan Ayhan, “İlçelerimiz de gördüğümüz en büyük problem tüm ilçelerimiz adil bir şekilde yönetilmemektedir. Büyükşehir yasası ile birlikte mağdur olan köylerimizi tekrardan kırsal mahalle kapsamına alacağız. Köye dönüş en önemli hedeflerimizden biri olacak.” diye konuştu. 

KÖYE DÖNÜŞ PROJESİNİ AÇIKLADI

Ziyaretlerinde özellikle köye dönüş projesine dikkat çeken Ayhan, “Kent merkezinden köyüne dönmek isteyen vatandaşlarımız için kırsal mahallelere uygun tarım ve hayvancılığı etkilemeyecek bir imar çalışması yapacağız. Bu çalışmanın akabinde ayrıca modern köy evleri projeleri hazırlatarak vatandaşlarımızın köylerinde inşa edecekleri evlerinde bu projelerden yararlanmalarını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin