hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 06:43

Ömer Abdullah Ayhan: 20 yıldır Sakarya’mızı yönetenlere sesleniyorum! Bu ayıp size yeter...

Saadet Partisi (SP) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, "Bu milletin sevdiği liderin arkasına sığınarak yıllarca seçim aldınız milletimizin duygularıyla oynayıp gerçek işlerinizi bile yapmadınız. Sakarya bu seçim ayağa kalkacak ve gerçek belediyecilik nasıl yapılır önce size gösterecek" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 12:57
Ömer Abdullah Ayhan: 20 yıldır Sakarya’mızı yönetenlere sesleniyorum! Bu ayıp size yeter...

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayhan, yaptıkları sorun anketlerinde ve ilçe ziyaretlerinde öne çıkan en önemli problemin ulaşım, altyapı sorunları, yol ve kaldırım problemleri ile çevrekirliliği olduğunu söyledi. 

‘Sadece şehir merkezlerine yoğunlaşan "gerçek belediyecilik" anlayışı olmaz’ diyen Ayhan, "Arkadaşlar 2024 yılındayız. Türkiye yüzyılını konuşuyoruz, komşu illerimiz çiftçisinin mazotuna kadar destekliyor. Bizse hala mahallemizdeki yol kaldırım asfalt ve çevre kirliliğini konuşuyoruz. Yazık çok yazık. Bir belediyenin olmazsa olmaz yapması gereken en önemli işlerdir bunlar. Bu şehrin birçok mahallesinde kaldırımlar ya yok, ya da yayaların değil. 

Buradan siz değerli halkımıza sesleniyorum; Belediyelerimizin beyaz masalarına defalarca ulaştırdığınız bu sorunlara cevap vermeyen, dönüş yapmayan belediye başkanlarımıza bir kez de buradan duyuralım. İlçemizdeki sorunları mahallemizi ve sokağınızı belirterek sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlere iletebilirsiniz. Belki seçim hatırına gelip hallederler." ifadelerini kullandı. 

1 Nisan itibariyle ilk işlerinin bu problemleri çözmek olacağı sözünü veren Ömer Abdullah Ayhan, şunları kaydetti:

“Bir de 20 yıldır bu şehri yönetenlere sesleniyorum; Bu milletin sevdiği liderin arkasına sığınarak yıllarca seçim aldınız milletimizin duygularıyla oynayıp gerçek işlerinizi bile yapmadınız. Sakarya Bu seçim ayağa kalkacak ve gerçek belediyecilik nasıl yapılır önce size gösteretecek. Bu seçimde siz değil, Sakarya kazanacak."

AdminAdmin