hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:54

Mezuniyet Törenine 4 Aylık Bebeğiyle Katıldı

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümünü başarıyla bitiren Feyzanur Akgünoğlu mezuniyet törenine 4 aylık bebeğiyle katılarak büyük ilgi gördü.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-08-2022 20:25
Mezuniyet Törenine 4 Aylık Bebeğiyle Katıldı

SAÜ Stadyumunda düzenlenen tören nedeniyle son sınıfta okurken dünyaya getirdiği 4 aylık kızı Zümra için özel cübbe ve kep diktiren genç anne bebeğiyle birlikte mezuniyetini kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.

Hendek Kargalıhanbaba Köyünde oturan Feyzanur Akgün’ün eğitimine her zaman büyük destek veren eşi Emre Akgünoğlu, kayınvalidesi ve kayınpederi Recep ve Ayşe Akgünoğlu, Budaklar Mahallesinde oturan anne-babası Hüseyin ve Emine Şentürk ile ağabeyi Bünyamin Şentürk de mezuniyet töreninde genç annenin sevincine ortak oldular.

Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirmenin gururunu küçük kızı ve ailesiyle birlikte yaşayan Feyzanur Akgünoğlu önümüzdeki dönemde hedefinin kaymakamlık sınavlarına girerek ülkemizin başarılı kadın kaymakamlarından biri olmak istediğini dile getirdi. 

Mezuniyet töreninde kızıyla birlikte kep atan Akgünoğlu üniversite eğitiminde kendisine her zaman destek veren ailesine teşekkür ederken, kaymakamlık sınavlarının yanısıra okuma arzusunu yüksek lisans ve doktora yaparak devam ettireceğini belirtti.

AdminAdmin