hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:48

Eski AKP'li vekil Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

Bir süredir siyaset kulislerinde İYİ Parti'ye geçeceği konuşulan 22. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez İYİ Parti saflarına katıldı. Meral Akşener haftalık grup toplantısı öncesinde parti rozetini kendi taktı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-10-2022 15:40
Eski AKP'li vekil Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti’ye katıldı.

Grup toplantısının başında Akşener, Çömez’e rozetini taktı.

 

 

Sözlerine başlamadan önce Çömez'in partiye katılmasıyla konuşan Akşener, "Ben Turhan Bey'i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dediği gibi sürgüne mecbur kalmıştır. Kendisi söylemez ama sokaklarda yatmıştır. Meşhur lobilerin elini öpmeden direnmiştir. Bizim aramıza misafir olarak gelmedin, asli unsur olarak aramızdasın. Hoş geldin, Allah utandırmasın" dedi.

Çömez geçtiğimiz aylarda Meral Akşener'in Balıkesir ziyaretine katılmış, ziyaretin ardından "Sayın ⁦Meral Akşener doğduğum büyüdüğüm topraklardaydı bugün. Sokaklara sığmayan kalabalıklar, bir devrin kapanışını ve pırıl pırıl bir güneşin doğuşunu müjdeliyordu" açıklamasında bulunmuştu.

 

AdminAdmin