hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 17:01

Başkan Yüce: ″Hendek'te 100 yıllık projeler üretiyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ortaklığında başlatılan ‘Yağmursuyu İnşaatı 2’nci Etabı’ projesinin startı verildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2022 17:28   Güncelleme : 23-12-2022 19:46
Başkan Yüce: ″Hendek'te 100 yıllık projeler üretiyoruz”

SAKARYA - 23.12.2022 – HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ortaklığında başlatılan ‘Yağmursuyu İnşaatı 2’nci Etabı’ projesinin startı verildi.

Programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar, basın mensupları ve bölge sakinleri katıldı. 

Programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yüce, Hendek’te hayata geçirdikleri projelerden bahsederek yatırımların devam edeceği mesajını verdi. Yüce, “3 buçuk yıldır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Kısa vadeli değil yaşamı kolaylaştıracak 100 yıllık projeler üretiyoruz” dedi.

Hendek’e uzun yıllar hizmet edecek olan SCADA sistemi, kayıp kaçak projesi, isale hattı, istinat duvarı, içme suyu altyapısı, alternatif içme suyu (sondaj) ve kanalizasyon çalışmalarını tek tek anlatan “Hendek’i geleceğin güçlü Türkiye’sine ulaştıracak yatırımlara devam edeceğiz” vurgusu yapan Yüce, “3 buçuk yıldır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Kısa vadeli değil yaşamı kolaylaştıracak 100 yıllık projeler üretiyoruz. Yaşam standartlarını yükseltmek, gelir düzeylerini artırmak adına da önemli çalışmalar yapıyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışacak projeler üzerinde gündüz demeden, gece demeden gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Yağmursuyu hattının ikinci etap projesi hayırlı olsun. Hendek’te birçok yerde üstyapı ve altyapı çalışmalarını tamamladık. Bizlerin derdi memlekete hizmet etmektir. Her türlü iş birliğine varız. Bu çalışmada emeği geçen başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin