hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:19

Ayhan, “Kadınlarımızın el emeklerini e-ticaret’e taşıyacağız”

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ayhan, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleriyle bir araya geldi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 22:22   Güncelleme : 11-03-2024 22:32
Ayhan, “Kadınlarımızın el emeklerini e-ticaret’e taşıyacağız”

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  

KADINLARA YÖNELİK MESLEK KURSLARINI LOKAL BÖLGELERE YAYACAĞIZ

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Sibel Yüce ve rattan sepet kursu kursiyerleriyle buluşan Ömer Abdullah Ayhan, kadınlara yönelik hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. 

Kadınlara yönelik meslek kurslarını daha hızlı bir şekilde erişebilecekleri lokal bölgelere yayacaklarını ifade eden Ayhan, "Gerekirse, kadın vatandaşlarımızın organize ettiği kafe de veya farklı yerlerde belediyenin destekleyebildiği ortamlarda bir araya getireceğiz. Sabit yerler herkese uygun mesafede olmayabilir, belirli yerlerle anlaşıp hafta da belirli günlerde farklı lokasyonlarda herkese uygun hale getireceğiz. Online kurslara da teşvik edeceğiz yani insanların uzaktan eğitimle de sanat öğrenebilecek. Her şeyden önce kursiyerlerin bu ürettikleri ürünleri diğer insanlarla bir araya getirecek ortamları tesis edeceğiz." dedi.

DİJİTAL PAZARLAMA KONUSUNDA DESTEK OLACAĞIZ

Kadın girişimcilerin yaptığı el emeği ürünlerinin satışı konusunda ellerinden geleni yapacağını vurgulayan Ömer Abdullah Ayhan, "Kadınlarımızın ekonomiye katılımını sağlamak için evde üretimi mümkün olan iş modelleri geliştireceğiz. Konserveden patiğe her türlü el emeklerinin satışına aracılık edecek, ulusal pazara açılmaları için e-ticaret platformlarında satış eğitimi vereceğiz. Ayrıca bunları fiili olarak satmalarına imkan verecek ücretsiz stant desteği sağlayacağız. Yerel halktan ulusal pazarlamaya kadar elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

AdminAdmin