hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:33

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’ye tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) terörle ilgili ortak bildiriye imza atmamasına tepki gösterdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-12-2023 14:21   Güncelleme : 24-12-2023 16:06
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP’ye tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesinin utanç verici bir tutum olduğunu ifade ederek, “CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur.” dedi.

CHP yönetiminin bu tutumunun kendileri için bir itirafname olduğunu belirten Çelik, “Bu, en temel meselelerde bile pusulası olmayan bir zihniyettir.  CHP yönetimi, CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın terörle mücadele konusundaki yüksek desteği ve hassasiyeti ile de çatışmaktadır.   Kuşkusuz milletimiz bu çirkin siyasi hesapların değerlendirmesini en iyi şekilde yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

Çelik, terörün Türk milleri ve tüm değerlerinin düşmanı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“PKK terörünün arkasındaki siyasi planların hangi odaklar tarafından beslendiği ve amaçları açıktır. Bunların neler yapmak istediğini bölgemizdeki gelişmeler göstermektedir. Amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Cumhurbaşkanımızın net bir şekilde defalarca ifade ettiği gibi hepsiyle mücadele edecek gücümüz ve kararlılığımız vardır.”

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin