hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 00:25

YADEM, 200’ün üzerinde vatandaşın evinde temizlik yapıyor

SAKARYA- 20.08.2023 - HİBYA - 65 yaş üstü, hasta, engelli, yatalak ve kimsesizlerin ailesi olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi YADEM, 200’ün üzerinde vatandaşın evinde köşe bucak temizlik yapıyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-08-2023 21:17
YADEM, 200’ün üzerinde vatandaşın evinde temizlik yapıyor

Büyükşehir Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) bugüne kadar binlerce yaşlıya bir el, bir omuz oldu. Onlarca yaşlıya spor, sosyal aktivite, eğitim hizmeti sunan YADEM ekipleri, hasta olan, refakata ihtiyaç duyan her yaşlının yanı başında duruyor.

YADEM, ayrıca ev temizliği yapmakta zorlanan, gelir durumu yetersiz ve bakacak kimsesi olmayan yaşlılara ayrıca bir hizmet sunuyor.  65 yaş üzeri olan ve talepte bulunan yaşlıların evlerinde temizlik yapılıyor. Yaklaşık 200’den fazla yaşlının evine rutin olarak giden YADEM ekipleri köşe bucak temizlik yapıyor ve ikameti sahibine tertemiz şekilde bırakıyor. Her defasında onların hatırını, ihtiyacını soran YADEM personelleri, onlara adeta bir aile oluyor. Bu hizmet 444 4 054’ü arayan veya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bizzat gelip başvuru yapan vatandaşların şartlarının incelenmesi sonrasında veriliyor. 

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin