hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:43

Vali Karadeniz İlimizi Her Yönüyle Tanımaya Devam Ediyor

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, toplumun her kesimi ve İl müdürleriyle makamında bir araya gelerek ilimizdeki çalışmalar ve faaliyetlere dair bilgi almaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2023 14:13
 Vali Karadeniz İlimizi Her Yönüyle Tanımaya Devam Ediyor

İlk olarak İl Göç İdaresi Müdürü Hülya Korkut’u makamında kabul ederek teşkilatın çalışmalarına dair brifing alan Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Yardımcılığına atanan Jandarma Albay Aydın Kutlu ile makamında bir araya gelen Vali Karadeniz, kendisine yeni görevinin ve görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Atatürk Sanayi Sitesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bayrak ve yönetimi, Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Arzu Çakır ve yönetimi, Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç ve yönetimi, Sakarya 3. OSB Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile OSB Müdürü İsmet Altunışık, Memur-Sen İl Temsilcisi-Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen ve yönetimi, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar ve yönetimi, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı-Sakarya Voleybolspor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve yönetimi, Asrın İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetimi ile görüşen ve İlimizdeki çalışmaları ve faaliyetlerine dalar bilgiler alan Vali Karadeniz, toplumun her kesimiyle olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarımızla da yakın iş birliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi İçişleri ve Kamu Politikaları Başkanı Mustafa Kazım Alpay ve SAÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı-Özel Şahin Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Alagöz ile makamında bir araya gelen Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, iyi dilekleri için kendilerine teşekkür etti.

Vali Karadeniz, son olarak tebrik ziyaretinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran ile makamında bir süre görüştü.

Bakan Yardımcısı Duran, Valilik Şeref Defterini imzalayarak Sayın Valimize hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Bakanlığın ilimizdeki çalışmalarının da ele alındığı ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Duran, misafirperverlikleri için Sayın Valimize teşekkür etti.

AdminAdmin