hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:12

SUBÜ, ‘Teknoloji ve İnşaat Günleri 2023’ etkinliği düzenledi

SAKARYA- 24.05.2023 - HİBYA - Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Proje İnovasyon Topluluğu, 5’incisini düzenlediği ‘Teknoloji ve İnşaat Günleri 2023’ etkinliği ile yapı profesyonellerini ve teknoloji şirketlerinin yöneticilerini öğrencilerle buluşturdu.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-05-2023 18:33
SUBÜ, ‘Teknoloji ve İnşaat Günleri 2023’ etkinliği düzenledi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Proje İnovasyon Topluluğu tarafından yapı profesyonelleri ve teknoloji şirketlerinin yöneticilerini öğrencilerle bir araya getiren ve 2 gün süren ‘Teknoloji ve İnşaat Günleri 2023’ etkinliği düzenlendi.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen etkinlik kapsamında yapı, teknoloji ve kariyer başlıklarında online seminerler gerçekleştirildi. İlk günün birinci oturumunda Prota Group-BIM ve Teknoloji Grup Şefi Orhan Ertuğral, ‘Prota Group Projeleri ve Yeni Gelişen Teknolojiler’ başlıklı; ikinci oturumunda Hilti Türkiye Mevzuat Müdürü Çağdaş Ilgaz Şenel, ‘Kahramanmaraş Depremleri ve Mevcut Yapıların Güçlendirilmesi’ başlıklı ve üçüncü oturumunda Epas Mühendislik & Müşavirlik Yapı Mühendisi Kadir Çelik ‘Deprem Taşıyıcı Çelik Yapı Sistemleri’ başlıklı online seminerlerle takipçilerle buluştu.

İkinci günün ilk oturumunda Kalyon İnşaat BIM Müdürü Belgin Kafalı Çalışkan, ‘Üst Yapılarda BIM Kullanımları’; ikinci oturumunda Boğaziçi Üniversitesi İnşaat ve Deprem Yüksek Mühendisi Orhun Kalyoncu ‘Yeni Tür Sismik İzolasyonların Sürdürülebilirliği: Geoteknik ve Sismik İzolasyon’ ve üçüncü oturumunda FND CEO’su Tekin Güvercin ‘Global Proje Yönetimi’ başlıklı online seminerler verdi.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin