hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 23:34

Solaklar-Bileciler Millet Evi Yükseliyor

Solaklar, Bileciler, Bayraktar ve Çelebiler mahallesi sakinleriyle buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Mahallelerimizin taleplerini yerine getirmeye ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte şehrin kalbi Adapazarı'mıza hizmet etmeye devam” dedi. Işıksu, Solaklar-Bileciler Millet Evi inşaatının hızla devam ettiğini ve Bayraktar mahallesine de sosyal tesis kazandırmak istediklerini açıkladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-08-2023 17:05
Solaklar-Bileciler Millet Evi Yükseliyor

Işıksu ve Çağlayan Sahada

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Işıksu, Solaklar, Bileciler, Bayraktar ve Çelebiler mahalle sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Besim Kıratlı, Özkan Yetim, Adem Çalışkan ve İbrahim Akçam ile mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

Her Mahalleye Etkin Hizmet

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Kırsal mahallelerimizin taleplerini yerine getirmeye ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte şehrin kalbi Adapazarı'mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bileciler ve Solaklar mahallelerimizin yol tadilatlarını tamamladık, ihtiyaçları giderdik, çocuk ve spor parkları kazandırdık, Bileciler'de futbol sahası çalışmamız sürüyor. Ayrıca sözünü verdiğimiz Solaklar-Bileciler Millet Evi inşaatımız hızla devam ediyor, mahallelerimiz için hayırlı olsun. Bayraktar mahallemizde sıcak asfalt, futbol sahası ve çocuk parkı çalışmalarımız, okul ve cami bahçelerindeki düzenlemelerimiz ve diğer talep edilen hizmetleri tamamladık. Mahallemize ayrıca bir de sosyal tesis kazandırmak istiyoruz. Çelebiler mahallemizde ise tarla yolları ve mahalle içi yollarda bakım-onarım çalışmalarını tamamladık. Basketbol sahası ve spor parkı kazandırdık, ihtiyaç duyulan yeni muhtarlık binası da Çelebiler'imize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

AK Belediyeciliğe Devam

Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte Solaklar, Bileciler, Bayraktar ve Çelebiler mahallelerimizin değerli sakinleriyle bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk. Görüyoruz ki Mutlu Başkanımız ekibi ile birlikte her mahallemizde hemşehrilerimizi memnun eden hizmetleri hayata geçirmiş. AK Belediyeciliğin izlerini görmekten çok memnunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmaya devam inşaallah.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin