hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:02

SASİAD Başkanı Birlik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ali Tamer Birlik; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:45
SASİAD Başkanı Birlik, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Başkan Birlik mesajında; Gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip, toplum yapımızın temel direği, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir.

Kadınların yaşam şartlarını iyileştirme konusunda topluma ve iş dünyasına büyük bir görev düşmektedir. Duyarlığı, fedakârlığı ve üretkenliği temsil eden kadınların gerek çalışma hayatında, gerekse aile hayatında verdikleri bütün emeklere azami saygı duyuyoruz. Yalnızca çalışan kadınların değil, bütün kadınların yaşam şartlarını iyileştirmek, bunun için de bütün toplumun paylaşması gereken bilinci ve duyarlığı her fırsatta dile getirmek STK’lar olarak bizlerin önemli görevidir.” dedi.

 

Bu bilinçle, geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi anlaşıldığı zaman, ülkemizin daha yüksek yerlere geleceğine inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, aynı zamanda bu anlayışın geliştirilmesi için bir fırsattır. Biz de bu vesileyle her şeyin en iyisine ve en güzeline layık kadınlarımızın ve analarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin