hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 01:12

Millet ittifakından vefa örneği ve birliktelik vurgusu

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını Sakarya kent meydanında coşku ile kutlayan Millet İttifakı, daha sonra şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan’ı Hendek’teki kabri başında dualarla andı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 14:38
Millet ittifakından vefa örneği ve birliktelik vurgusu

İl ve Hendek ilçe yöneticileri ile yapılan kabir ziyaretinin ardından Şehit emniyet müdürünün ailesine de bayram ziyareti gerçekleştirildi.

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan millet ittifakı il başkanları şu ifadeleri kullandılar;

Ramazan Bayramımızın yanında dünyada sadece çocuklara atfedilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını birlikte kutladık. Her iki bayramı bir arada kutluyor olmamızdan dolayı coşkumuz büyük.

 

Bizler millet ittifakı il başkanları olarak inanıyoruz ki, bu ülkedeki tüm insanların barış, huzur ve refah içinde yaşamasını sağlamak ve bunu gelecek nesillere taşımak üzere bir araya geldik.

 

Aynı zamanda Bayram havasını teneffüs ettiğimiz için. Bizlerin bir arada yaşaması uğruna tüm benliğiyle ülkemiz ve insanlarımız uğruna haytatını adamış şehidimiz kabrini ve ailesini ziyaret ettik.

 

Ali Gaffar Okkan şehidimiz, bizim için şehidimiz olduğu için çok değerli.
Ancak millet ittifakının oluşmasının sebebi kardeşlik hukukumuzun gelişmiş olmasıdır.
Bir arada yaşayabilmenin örneği, Diyarbakır’daki insanlarımızın barışı huzuru ve kardeşliğini sağlarken şehit edilmiş herkesin huzur, kardeşlik ve Barış içerisinde yaşamayı arzu ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nde, bir emniyet müdürünün liyakatini temsil etmesi, huzur ve kardeşlik ikliminin oluşmasında bizlere yol tarif etmesi açısından da ayrıca değerlidir.

 

Biz inanıyoruzki, 14 Mayıstan sonra ülkemizde özlemini duyduğu, huzur ve kardeşliği sağlayacak liyakatli kadrolar hâkim olacaktır.

 

Bu düşüncelerimizle başta Sakarya olmak üzere, tüm ülkede ve dünyada huzurun barışın ve kardeşliğin hâkim olacağına inancımız tamdır.

 

Bu azim ve kararlılıkla Milletimizin yararına olabilecek tüm çalışmaları millet ittifakı olarak yapıyoruz.

Ve inanıyoruz ki, milletimizle birlikte başaracağız.

 

AdminAdmin