hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:09

Millet Bahçesi’nde etkinliklerle dolu hafta sonu olacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ağustos ayı boyunca sürecek olan açık hava etkinlikleri devam ediyor. Sinema gösteriminden çocuk oyunlarına kadar birçok programın sergileneceği etkinlikler, hafta sonu 2 gün boyunca özellikle miniklere keyifli anlar yaşatacak.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 11-08-2023 12:35
Millet Bahçesi’nde etkinliklerle dolu hafta sonu olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen açık hava etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Film gösterimlerinden şarkılı masallara, kum sanatı ve kukla gösterilerinden tiyatro oyunlarına Karagöz-Hacivat gösterimlerinden geleneksel çocuk oyunlarına kadar çok sayıda etkinliğin yer aldığı açık hava buluşmalarında hafta sonu da yoğun programlara sahne olacak.

 

12 Ağustos Cumartesi günü ilk olarak Oyunbozan Ralph II isimli minik sinemaseverler için beyazperdeye yansıtılacak. 20.00’da gerçekleştirilecek film gösteriminin ardından bu kez Türk sinemasının en beğenilen filmlerinden Neşeli Günler, 21.30’da Millet Bahçesi sahnesinde izlenecek. 13 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek programlar ise saat 19.00’da Loop Sahne tarafından sahnelenecek Afacan Maymun isimli tiyatro gösterimi ile başlayacak. Ardından ise Çılgın Hırsız 3 isimli animasyon filmi saat 21.00’da beyaz perdede olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin