hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:42

Kurum: Tüm kadın girişimcilerimize 100 bin lira hibe vereceğiz

DEREN KOCAMANOĞLU-07.03.2024-HİBYA- AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, proje tanıtım toplantısında konuştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 12:27   Güncelleme : 07-03-2024 13:36
Kurum: Tüm kadın girişimcilerimize 100 bin lira hibe vereceğiz

Kurum’un konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Daha yeşil, daha güzel bir gelecek için ‘Nefes İstanbul’ diyeceğiz. Sürdürülebilir su yönetimiyle, iklim krizine karşı dirençli bir İstanbul diyeceğiz. Tüm proje ve hedeflerimizin İstanbulumuz, yarınlarımız için şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

1 Nisan’dan itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sizlerin iyi gününüzde, kötü gününüzde, her anınızda hep yanınızda olacak. Bu hedeflerimizi birbirinden değerli sosyal belediyecilik uygulamalarımız çok kısa süre içerisinde başaracağız. Her gün sahada İstanbul’un sosyal belediyecilik yerine sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle yönetilmesine isyan eden on binlerce vatandaşımızla dertleşiyoruz. Bu manada İstanbul’da yaşadığımız her bir an artık eziyet haline geldi.

1 Nisan’dan sonra haksız yere ekmeğinden edilen emekçilerimiz, işlerine geri dönecek. Bu şehirde artık hiç kimse haksızlığa uğramayacak. İşten haksız yere çıkarılmayacak. Geçmişten bu yana devam eden tüm sosyal destekleri çeşitlendireceğiz ve artıracağız.

Sosyal yardımları devam ettireceğimiz gibi yine yenilerini daha güçlü bir şekilde tüm İstanbullularla paylaşacağız. Sembolik ve plansız sosyal destek dönemini kapatacak, insanımızın ihtiyacını kalıcı politikalarla gidereceğiz. Şehirde yaşanan aslında tüm eşitliği gidereceğiz. Ne şartta olursa olsun bu manada geride bırakmayacağız.

Bizim anlayışımızda kadınlarımız, asla ayrıştırılamaz. Çünkü bu vatanın her bir kadını, bizim için kutsaldır, değerlidir. Bu şehrin kadınları, güçlü olacak. Yatırım ve istihdama katkı sunmalarının önünü açacağız. 1 Nisan’dan itibaren tüm kadın girişimcilerimize 100 bin lira hibe vererek İstanbul’u büyütecek, kadınlarımızı destekleyeceğiz.

Belediyelerimizden başlamak üzere İstanbul’un her yerinde kadın istihdamını süratle artıracağız. İşlerini büyütmek istediklerinde pazarlama, e-ticaret gibi alanlarda büyükşehir belediyesi olarak desteklerimizi onlara vereceğiz."

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin