hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 08:39

Kitaplarını okudukları yazarlarla SGM’de buluşuyorlar

Sosyal Gelişim Merkezi’nde geleneksel hale gelen çocuk-yazar buluşmaları Yazar Tuğba Coşkuner’in söyleşisi ve imza günüyle başladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-08-2023 17:09
Kitaplarını okudukları yazarlarla SGM’de buluşuyorlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaz tatilini verimli geçirmek isteyen çocukların birbirinden farklı branşlarda eğitimler aldığı SGM’ler, alanında uzman kişileri çocuklarla buluşturuyor. Bu kapsamda editör-çocuk yazarı Tuğba Coşkuner yaz kursu öğrencileri ve velileriyle buluştu.

 

Hayaller ve çocuklar

‘Hayallerimizi nasıl yakınlaştırırız?’ konusunda söyleşi düzenleyen yazar, miniklere kurdukları hayaller hakkında sorular sordu ve gelecekleri için atacakları adımlar için önemli tavsiyeler verdi. Çocuklarla yapılan interaktif uygulamalarla renkli anlar yaşandı. Buluşma yazarın Kaptan Mavi Kanca kitabının miniklere dağıtımı ve kitapların imzalanmasıyla son buldu.

 

Büyükşehir’den ailelere çağrı

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Miniklerimizi kitaplarını okudukları, eserlerini inceledikleri yazar ve sanatçılarla buluşturmak bizler için de büyük bir keyif oluyor. Sosyal Gelişim Merkezi’mizde sanattan, edebiyata, bilgiden, kültüre her alanda faaliyetlerimiz dolu dizgin devam ediyor. Ailelerimiz bu güzel birlikteliğe ortak olarak çocukları için farklı ve faydalı bir etkinlik oluşturabilirler. Tüm Sakarya’mızı bekliyoruz”

 

AdminAdmin