hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:27

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısında 72 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-12-2023 17:25   Güncelleme : 11-12-2023 17:25
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mecliste 30 asıl, 42 ek olmak üzere toplam 72 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlandı.

Meclis üyeleri, Melikgazi ilçesi, Erenköy Mahallesi’nde yer alan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan İl Halk Kütüphanesi'nin Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi talebini görüştü.

Yufka Evi Binası ve Recep Tayyip Erdoğan Millet bahçesi ile ilgili kararlar alındı

Meclis, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncesu ilçesinde yer alan Yufka Evi Binası’nın İncesu Belediyesi’ne devrinin yapılması ve ilgili protokolü imzalamak üzere Başkan Büyükkılıç veya Genel Sekreter Av. Hüseyin Beyhan' a yetki verilmesi talebini de görüştü. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan ''3 Adet Bisiklet ve Elektrikli Araç Kiralama'' alanının kiraya verilmesi, yine ''Mini Golf'' alanının kiraya verilmesi için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ne yetki verilmesi talepleri ayrı ayrı görüşüldü. Rapor, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Hibya Haber Ajansı
AdminAdmin