hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:34

Işıksu: Birlikte Başarıyoruz

Kömürlük, Poyrazlar ve Köprübaşı mahalle sakinleriyle buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Şehrin kalbi Adapazarı’mız için birlikte başarıyoruz. Spor sahaları ve parklar, yol çalışmaları ile mahallelerimizin taleplerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kömürlük mahallemize bir de sosyal tesis kazandırıyoruz, hayırlı olsun.” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-07-2023 18:32
Işıksu: Birlikte Başarıyoruz

Mahalle Mahalle Hizmet

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Işıksu, Kömürlük, Poyrazlar ve Köprübaşı mahalle sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özden, Bilal Kuriş, Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Can Dağabakan, Besim Kıratlı, Özkan Yetim, Metin Müftüoğlu, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

Kömürlük’te Sosyal Tesis Sevinci

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallelerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’mize her zaman en güzel teveccühü gösterdi, Allah hepsinden razı olsun. Talepleri yerine getirdik, yol ve kaldırımlarda bakım-onarım çalışmaları yaptık, parklar ve sahalar kazandırdık. Şehrin kalbi Adapazarı’mız için birlikte başarıyoruz. Kömürlük mahallemize bir de sosyal tesis kazandırıyoruz, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Çağlayan’dan Işıksu’ya Teşekkür

Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte Kömürlük, Poyrazlar ve Köprübaşı mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Mahalle mahalle Adapazarı’mızda hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Görüyoruz ki her mahallemizde çok güzel hizmetler hayata geçmiş. Mutlu Başkanımıza ve ekibine hassaten teşekkür ediyoruz. Çok daha güzel günler için hep birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin