hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:31

Genç Atölye’de konu psikoloji ve sinema

SAKARYA-08.08.2023-HİBYA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kültür, sanat ve eğitim camiasından isimleri ağırladığı Genç Atölye’de Enver Gülşen’in moderatörlüğünde “çocukluk ve gençlik psikolojisi” konuları işlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-08-2023 15:01
Genç Atölye’de konu psikoloji ve sinema

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye’de derslere ara vermiyor. Ofis Sanat Merkezi’ndeki Sinema Atölyesi’nde moderatörlüğünü sinemanın duayen isimlerinden Enver Gülşen’in yaptığı dersin konuğu akademisyen-eğitimci Doç. Dr. Mehmet Ulukütük oldu.

Fotoğraf, sinema, tiyatro konularının işlendiği atölyede konuk Doç. Dr. Ulukütük, gençlerle psikoloji alanında anlatımlar gerçekleştirdi.

Çocukluk ve gençlik psikolojisini konuşan akademisyen, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Sanat için sürekli üretime ve geniş bir ufka ihtiyacın olduğunu ifade eden Ulukütük, bunun da güçlü bir psikolojiyle mümkün olduğunu ifade etti. Güçlü bir psikoloji için yol haritası çizen konuk isim, gençlerin sorularını cevapladı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizin en fazla talep gösterdiği programlarımızdan bir tanesi olan Genç Atölye’de birbirinden kıymetli isimleri ağırlıyoruz. Türkiye’ye ve hatta dünyaya mal olmuş sanatçılar, eğitimciler ve kültür elçileri Genç Atölye’mizde Sakaryalı gençlerimizle bir araya geliyor. Ofis Sanat Merkezi ve Alicanlar Konağı’nda sanatın derinliklerine iniyor, keyifli ve faydalı sohbetler gerçekleştiriyoruz. Sinema Atölyesi’ndeki son dersimize katılarak gençlere psikoloji alanında önemli tavsiyeler veren değerli hocamıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin