hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
01 MAYIS Çarşamba 22:29

Eren Albayrak CHP Adapazarı ilçe başkan adaylığını açıkladı

Eren Albayrak, CHP Adapazarı ilçe başkan adaylığını parti binasında açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 24-08-2023 01:36
Eren Albayrak CHP Adapazarı ilçe başkan adaylığını açıkladı

Eren Albayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi..

“Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer ve değerli basın emekçileri; bugün burada olmanız bizler için çok kıymetli, sizlere yürekten teşekkür ediyorum.

Alnım açık ve başım dik bir şekilde hiçbir ismin, yapının veya rengin adayı olarak değil, Cumhuriyet Halk Partisinin bir ferdi, sizlerin bir kardeşi olarak karşınızdayım.

1994 yılında Adapazarı’nda doğdum, bu şehrin cadde ve sokaklarında büyüdüm. Üniversite eğitimim için İstanbul’da bulunduğum sürenin ardından şehrimize dönerek Avukatlık meslek hayatıma başladım.

6 yıldır serbest Avukatlık yapmakta 4 yıla yakın süredir Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçesi Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevini ifa etmekteyim.

Geçirdiğimiz 4 yıla yakın süreç içerisinde partimin tarafıma tevdi ettiği görev ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek için çalıştım. Seçim sürecinde hiçbir ismi, hiçbir adayı ayırt etmeden elimden gelen desteği sağladım. Son genel seçimde dahil olmak üzere sadece Adapazarı ilçesinde bulunan 98 sandık alanında 40’a yakın Avukat meslektaşımla seçim güvenliği için mücadele ettim. Hem 14 Mayıs hem 28 Mayıs sabahı 06.00 da başlayan mücadelemiz, ertesi gün adliye koridorlarında sabah 06.00 ya kadar devam etti. Islak imzalı tutanakların sisteme işlenmesi ve resmi sonuçların belirlenmesinde bir tane bile oyumuzu heba etmedik.

Kendimi bildiğim ve partime üye olduğum günden beri, bağlılığım ve sadakatim, emeğim ve mücadelem tam bağımsız Türkiye’nin teminatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyet Halk Partisi içindir.

Siz değerli üyelerimizin takdiri ile göreve geldiğimiz günden itibaren;

21 yıldır ülkemizi karanlığa boğan AKP’nin rant anlayışına karşı durmak,

Yoksulluk içerisinde ezilen halkın, kendisine oy atmadığında terörist ilan edilen vatadaşın, mülakatlarda hakkı yenen gençlerin, cinayetlere kurban edilen kadınlarımızın, haber yaptığı için cezalandırılan gazetecilerin sesi olmak için,

Orta Doğu şehrine ve sığınmacı yurduna dönen cadde ve sokaklarımızın, deprem anında vatandaşlarımıza mezar olmaya aday binaların, gün geçtikçe marka değeri düşürülen Adapazarı’nın, feryadını duyurabilmek için karşınızdayım.

Değerli ekip arkadaşlarımla birlikte, gençliğimizin verdiği enerji ve heyecanı gerçek değişim ruhuyla,

mahallelerde ve köylerde, tabandan tavana kendisi ile barışık örgütlü bir yapı için mücadele edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Patisinin mahalle temsilciliğinden, ilçe başkanlığına ve genel merkezine kadar tüm makamlarının ne kadar kıymetli ve sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz, bu bilinçle yola çıkıyoruz.

Üyelerimizi, partimizin karar alma süreçlerinde, tepeden inme adaylara ve dayatmalara mahkum etmeyeceğiz. İşaretle değil sandıkla, atamayla değil seçimle, söz ve kararın üyede olması için buradayız.

Çağdaş, laik, tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşmak için Adapazarı’ndan bir meşale yakmaya kararlıyız.

Evrensel sosyal demokrat ilkeler ve partimizin temeli 6 temel Ok’un dışına bir an olsun, çıkmadan çalışacağımıza Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün devrim ve ilkelerine bundan evvel olduğu gibi yaşamımın her aşamasında sahip çıkacağıma söz veriyorum

Bu kararlılık ve irade ile değerli büyüklerimizin geçmişte yarım kalan hikayelerini geleceğe taşımak için 27 Ağustosta gerçekleşecek kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığına adayım.”

AdminAdmin