hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
06 MAYIS Pazartesi 15:29

Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı, İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı, Başkan Ali Gökpınar yönetimde İlçe danışma kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-06-2023 19:55   Güncelleme : 20-06-2023 20:02
Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı, İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi

  Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya eski milletvekili ve eski grup Başkan vekili Engin ÖZKOÇ, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili Ayça TAŞKEN, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya il başkanı Cengiz ÇİÇEK, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya il yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Büyükşehir  Belediye Meclis Üyelesi Şaban KOLUDRA, Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı ilçe başkanı Füsun ÇETİN ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan İlçe başkanı Atilla KARAHAN ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Akyazı ilçe başkanı Mustafa SAĞIR ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi 28, dönem Sakarya milletvekili adayı Ecevit KELEŞ, Cumhuriyet Halk Partisi 28, dönem Sakarya milletvekili adayı Kamil ÖZKAN, Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye belediye meclis üyesi Ferudun ADIYAMAN, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe eski başkanı Kemal ÖRGE ve partililer katıldı.

 

İlçe Danışma Kurulu toplantısında açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali GÖKPINAR yaptı.
İlçe Danışma kurulu toplantımıza hoş geldiniz. İlçe danışma toplantıları parti karar ve yönetim organlarının siyasal toplumsal ekonomik ve kültürel alanlarda parti programı doğrultusunda uygulama politikalar oluşturulmasını kolaylaştıran, parti çalışmalarını geliştiren, görsel ve yöresel gereksinimlerin gelişmelerinin tartışıldığı, parti ilkelerinin ve ülke sorunlarının irdelenip değerlendirildiği danışma amaçlı çalışmalardır.

Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye ilçe örgütü olarak partimizin iktidarı için hep birlikte el ele kimseyi ötekileştirmeden, her bir oya ihtiyacımız olduğunu unutmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, ülkemizin karanlıktan kurtuluşu biz olursak mümkündür. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, aydınlık yarınlar için, halkın iktidarı için her zamankinden daha güçlü olarak BİZ olma zamanıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Arifiye ilçe örgütümüzün çalışmalarını partilerimizle paylaştık.

Son genel seçimlerin ve önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerini ele aldığımız toplantımızda partimizin yerel seçim hedeflerini kıymetli partililerimizle birlikte değerlendirdik .

AdminAdmin