hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ″Bizim her sözümüzün altında asırlara bedel hizmetler yatıyor″

FATMA ELİF BEYHAN - 17.02.2024 - HİBYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde konuştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 18:48   Güncelleme : 17-02-2024 22:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ″Bizim her sözümüzün altında asırlara bedel hizmetler yatıyor″

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Trabzon’u bilip görüp de sevmemek mümkün mü? Bu şehir ki tarih boyunca hakkın ve hakikatin sesi nefesi olmuştur. Bu şehir ki bıyığı yeni terlemiş şehzadelerden dünya lideri cihangirler çıkartmıştır. Trabzon’la bir kez daha kucaklaşmaktan, hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum.

Ata toprağı Karadeniz’in lokomotif şehri Trabzon siyasi hayatımız boyunca bizim daima yoldaşımız oldu. Bizde buradan aldığımız güçle ülkemiz ve milletimiz için ter döktük çabaladık. Nice eserler nice hizmetlere imza attık.

Siyaset yapma tarzımızı da Karadeniz’in mertliğinden ataklığından çalışkanlığından özgürlüğünden ilhamla şekillendirdik. Bize göre siyaset gölgede yürüme, sadece belirli değerlerin istismarıyla mevzi kapma, hak ettiğinden fazlasını almak için her türlü pazarlığa müsait olma yarışı değildir.

Tüm bu süreç boyunca azmimizi kararlılığımızı hatta yeri geldiğinde öfkemizi daima diri tuttuk. Birileri karamsarlığa sürüklense de biz daima umudun tarafında yer aldık. Birileri başını yere eğse de diklenmeden dik duruşumuzdan taviz vermedik.

Hayalleri gerçeğe programları icraata dönüştürmek için çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımla sevindik. Hiç şüphesi bu uzun yolda sıkıntılarla da karşılaştık.

Vesayetin oyunlarıyla terör örgütlerinin saldırılarıyla darbe girişimleriyle siyasi ve sosyal kaos çıkartma girişimleriyle ekonomik tuzaklarla boğuşurken yüreğimizin kanadığı anlar oldu ama asla şartlara teslim olmadık. Geri adım atmayı düşünmedik hep daha çok çalıştık hep daha ileriye gittik hep ya yeni bir yol bulmaya ya da yeni bir yol açmaya gayret ettik. Hamt olsun bugün geriye dönüp baktığımızda yüzümüzü kızartacak başımızı yere eğdirecek hiçbir işimizin ve sözümüzün olmadığını görüyoruz.

Yeni bir seçimin arifesinde sizlerin huzuruna gelip AK Parti ve Cumhur İttifakı için istediğimiz desteğin gerisinde böyle bir hikaye var.

Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eser ve hizmetler yatıyor. Her fırsatta ülkemize kazandırdığımız kalkınma yatırımlarını hatırlatıyoruz ki Türkiye’nin ve şehirlerimizin nereden nereye geldiği unutulmasın.

Trabzon’a son 21 yılda güncel rakamlarla 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.

İnşallah 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile hem ülke genelinde hem de şehirlerimizde çok daha fazla eser ve hizmeti sizlere kazandıracağız. Karadeniz AK Parti’yi kurduğumuz günden beri hep olduğu gibi 31 Mart’ta da sandığa yansıttığı bükülmez çelik misali iradesiyle ülkesine ve şehirlerine sahip çıktığını inşallah gösterecektir.

Biz de samsundan başladık Ordu, Giresun bugün Rize, Trabzon. Tüm Karadeniz’i gezerek sizlerden aldığımız güçle Türkiye’nin 81 vilayetini kucaklama hedefiyle yolumuza devam ediyoruz.

Ülkemize geçtiğimiz 21 yılda yaptığımız bu yatırımlar sayesinde merkezi yönetimin temel hizmet alanları ile birlikte şehirlerimizde de eser ve hizmet standartları çok yükseldi. Klasik belediyecilik hizmetleri artık ayırt edici bir vasıf olmaktan çıktı. Gerçi bunu bile hala beceremeyen muhalefet belediyeleri mevcut ama artık onları yok hükmünde kabul ediyoruz.

Bundan sonra milletimizin belediye başkan adaylarından beklediği şehrini dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girecek Türkiye fotoğrafında nereye yerleştireceğidir. İşte biz Türkiye Yüzyılı şehirleri ile sizlere ileri teknoloji altyapısından insanımızın hayat kalitesini yükseltecek hizmetlere kadar klasik belediyeciliğin çok ötesinde bir standart vaat ediyoruz.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin