hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
30 NİSAN Salı 12:13

CHP'li Keleş: "Saha çözüm hareketi amacına ulaştı"

SAKARYA-10.12.2022-HİBYA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Saha Çözüm Hareketi projesi kapsamında oluşturulan ekipler çalışmalarını tamamladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-12-2022 13:40
CHP'li Keleş:

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 9 ay önce başlattıkları Sakarya Çözüm Hareketi kapsamında oluşturulan ekiplerin 300 bin kişinin sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini belirterek, Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attıklarını söyledi.

Sakarya'nın 16 ilçesindeki tüm vatandaşların kapılarını çaldıklarını ifade eden Başkan Keleş, " Ziyaretlerimizde partimizin politikasını vatandaşlarımıza anlattık. Çözüm önerilerimizi, yaşanan sıkıntılardan kurtulmaya yönelik gerçekleştireceğimiz projelerimizi vatandaşlarımıza ve esnafımıza anlattık.” dedi.

Başkan Keleş, Saha Çözüm Hareketi ekiplerinin çalışmalarını oldukça önemsediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Bu ziyaretlerimizde gördük ki vatandaşımızın partimize olan ilgisi ve alakası da her geçen gün artıyor. Daha önce evlerinin kapısı hiçbir parti tarafından çalınmayan insanların evine konuk olmamız vatandaşımızı da oldukça mutlu etti. Biz CHP Sakarya İl Başkanlığı olarak Sakarya’mızın ve Sakaryalıların her daim yanında olmaya devam edeceğiz."

Saha Çözüm Hareketi ile Sakarya’nın röntgenini çektiklerini ve kentte yapılmayan bir projeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Keleş, “Saha Çözüm Hareketi ile ekonomik krizden etkilenen 5 bin 700 ailemize erzak yardımında bulunduk. 150 ailemize giyecek yardımı ve 100 ailemize maddi yardım yaptık.“ şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin