hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:52

CHP'li Keleş: ″Kişiye göre düzenleme, kişiye göre imar yapılıyor″

SAKARYA - 09.01.2023 - HİBYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Karasu Belediye Meclisi’nde Karapınar ve İhsaniye köylerinde yapılmak istenen imar değişikliğine tepki gösterdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 18:25   Güncelleme : 09-01-2023 18:31
CHP'li Keleş: ″Kişiye göre düzenleme, kişiye göre imar yapılıyor″

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Karasu Belediye Meclisi’nde Karapınar ve İhsaniye köylerinde yapılmak istenen imar değişikliğine tepki gösterdi.

Karasu Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerde gündemin iki maddesinde tarım alanı niteliğindeki arazilerin amaçları dışında kullanılmak istendiğini anımsatarak, “Karasu’da iki alanın meradan çıkarılması gündeme geliyor. İhsaniye’de mera arazisi imara açılmaya çalışılıyor. İhsaniye muhtarının haberi yok. Karapınar’da düzenleme yapılıyor, Karapınarlının haberi yok. Muhtar bilmez, vatandaş bilmez. Kişiye göre düzenleme, kişiye göre imar yapılıyor” dedi.

Benzer bir durumun geçtiğimiz hafta Bursa’da yaşandığını anımsatan CHP İl Başkanı Keleş, “Bursa’nın Karacabey İlçesine Bağlı Hürriyet Köyü’nden vatandaşlar Ankara’ya gitti ve Cumhurbaşkanı’na AKP’li belediyeyi şikayet etti. Cumhurbaşkanımız da ‘Olmaz böyle şey’ diyerek duruma müdahale etti. Oradaki olay ile Karasu’daki bu iki düzenleme arasında bir fark yok. Oradaki duruma müdahale edildiyse Karasu’ya da edilmeli” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin