hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 13:35

CHP'li Keleş: ″AK Partili vekil kahramanlık peşinde″

SAKARYA - 13.03.2023 - HİBYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’in cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine tepki gösterdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-03-2023 16:35   Güncelleme : 13-03-2023 17:10
CHP'li Keleş:  ″AK Partili vekil kahramanlık peşinde″

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, "21 yıldır bu ülkenin tüm değerlerini ayaklar altına alan, milleti yoksulluğa, sefalete sürükleyen, yolsuzluklara, hırsızlıklara göz yumanlar 14 Mayıs’ta saltanatları sona erecekleri için cumhurbaşkanı adayımız ve partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırmaya başladı. Korkunun ecele faydası yok. Bu millete çektirdiklerinin hesabını verecekleri için korkmaya başladılar." dedi.

"Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin mihenk taşıdır."  diyen Keleş şöyle devam etti:

"Kuruluşundan bugüne milletimizin arada tutan bu ülkenin kurtuluşu için mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nden korkmanıza gerek yok. Ülkenin nasıl yönetileceğini, 85 milyonun genci, yaşlısı, kadını, erkeği herkesin bir arada mutlu yaşadığı bir ülkeyi nasıl yapılıyor size göstereceğiz.Başta Sakarya olmak üzere temsil ettiği ile hiçbir şey katmayan bir milletvekilinin şirin gözükme adına Cumhurbaşkanı adayı ve bir partinin genel başkanına sosyal medyadan saldırdığını ifade eden Keleş, “Ülkemize ve ilimize hiçbir şey katmayan yeniden milletvekili olamayacağını anlayınca partideki ağabeylerini sevimli gözükme çabasına girmesine şaşırmadık. 14 Mayıs’ta  başta Sakarya olmak üzere Türkiye’nin tamamına kaybedecek ve yenileceksiniz. Sosyal medyadan saldırmanız, hareket etmeniz sonucu değiştiremeyecektir. Artık millet böyle ucuz kahramanlıklara prim vermiyor."

 


Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin