hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:44

Bilgi Evleri’nde Yeni Dönem Başlıyor

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Yağcılar, 15 Temmuz Camili ve Merkez Bilgi Evleri ile Dernekkırı ve Taşkısığı Millet Evlerinde yeni dönem kurs kayıtları başladı. Başkan Işıksu, “Birçok merkezimizde devam eden zengin içerikli kurslarımıza hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2023 11:33
Bilgi Evleri’nde Yeni Dönem Başlıyor

Merkez Bilgi Evi

Adapazarı Belediyesi Merkez Bilgi Evi’nde (Yuvam Sokak) 11.12. sınıf ve mezun öğrenciler için Sayısal ve Eşit Ağırlık sınıflarında üniversiteye hazırlık kursları, seviyeye göre sınıf belirleme, aylık deneme sınavları, sınav sonuçlarının ayrıntılı dökümü ve tercih dönemi desteği verilecek. Bilgi Evi’nde ayrıca okul öncesi ve 1. sınıflar için cimnastik, İngilizce, akıl oyunları; yetişkinler için elektro gitar, bilgisayar ve ofis programları, pilates-zumba, 13 yaş ve üzeri için gitar dersleri; 4.,5.,6. ve 7. sınıflara yönelik okuma ve ödev desteği, Türkçe, matematik, İngilizce, Almanca (seçmeli), satranç, akıl oyunları, robotik kodlama, masa tenisi ve bilgisayar; 2. ve 3. sınıflar için okuma ve ödev desteği, İngilizce, akıl oyunları ve satranç; 8. sınıflar için ise Türkçe, matematik, İngilizce, Almanca (seçmeli), konu tekrarı, test ve deneme çözümü dersleri verilecek.

 

15 Camili ve Yağcılar Bilgi Evleri

15 Temmuz Camili Bilgi Evi’nde yetişkinler için giyim, el sanatları (iğne oyası, tel kırma vb.), seramik, yağlı boya, mefruşat ve İngilizce; çocuklar için (4.,5.,6.,7., ve 8. sınıflar) İngilizce dersleri,

 

Yağcılar Bilgi Evi’nde ise 5-9 yaş çocuk etkinlik atölyesi ile birlikte ahşap boyama, giyim, el sanatları, resim (yağlı boya), çini, seramik, karakalem ve güzel sanatlara hazırlık, hat ve kaligrafi kursları verilecek.

 

Dernekkırı ve Taşkısığı Millet Evleri

Dernekkırı Millet Evi’nde ana sınıfı ile birlikte giyim, jimnastik, taekwondo, fen bilimleri, matematik, el sanatları (mefruşat), kick boks, İngilizce, yetişkinler için pilates-zumba, çocuklar için dekoratif ahşap süsleme ve akıl oyunları,

 

Taşkısığı Millet Evi’nde ise el sanatları, okuma yazma, taekwondo, dikiş, pilates, satranç ve İngilizce gibi çok farklı alanlarda zengin içerikli kurslar faaliyette olacak.

 

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim

Dilediği alanda kurslara kayıt olanlar için dersler, Taşkısığı Millet Evi’nde 02 Ekim Pazartesi, Dernekkırı Millet Evi, Merkez Bilgi Evi, Yağcılar Bilgi Evi ve 15 Temmuz Camili Bilgi Evi’nde 09 Ekim Pazartesi, Merkez Bilgi Evi Üniversite Hazırlık Kursu’nda ise 11 Ekim Çarşamba günü başlarken, derslere kayıt olmak isteyenler, 2720104 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilecek.

AdminAdmin