hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:49

Başkanı Yüce, Ortadoğu ülkelerindeki Süper Lig futbol takımlarının temsilcileriyle buluştu

SAKARYA- 16.06.2023 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ortadoğu ülkelerindeki Süper Lig futbol takımlarının temsilcileriyle buluştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 15:52
Başkanı Yüce, Ortadoğu ülkelerindeki Süper Lig futbol takımlarının temsilcileriyle buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ortadoğu süper lig futbol takımları temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Futbol ve diğer profesyonel branşların da ele alındığı toplantıda, Sakarya’da gerçekleştirilebilecek çalışmalar ele alındı. Temsilcilerin görüş ve önerileri dinleyen Başkan Yüce, birlikte çalışmaya her zaman hazır olduklarını belirtti. Ziyarete Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, İran ve Katar futbol kulüpleri asbaşkanları, sportif direktörler, Sakarya’da faaliyet gösteren hotel temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Programda konuşan Başkan Yüce, spor alanında önemli bir yol kat ettiklerini ifade ederek, “Spor alanında Sakarya’mızda spora öncelik veren, sporcu yetiştiren, teşvik eden ve destek olan bir anlayışla hizmet verdik. Sporda gelişmeyen, büyümeyen bir şehir geride kalır düşüncesiyle gündüz gece çalıştık. Önce Bisiklet Dostu Şehir, sonra Avrupa Spor Şehri unvanlarını kazandık. Sporun birçok alanında çok önemli yollar kat ettik. Halihazırda 27 branş ve 5 bini aşkın sporcumuzla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sakarya spor alanında adeta bir dünya markası olmuştur” şeklinde konuştu.

Yüce, “Göreve geldiğimiz günden itibaren profesyonel ve amatör alanda gerçekleştirilen tüm spor faaliyetlerine destek verdik. Spor şehri Sakarya’mızda geride bıraktığımız süre zarfında birçok uluslararası sportif faaliyetlere imza attık. Bununla birlikte birçok projeyi de hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte de spor alanında gerçekleştirilecek projelerde paydaşlarımızla iş birliğimizi sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu iş birliklerimiz devam edecektir. Her zaman şunu söylüyoruz; “Sakarya sizin eviniz, dünyayı misafir ederiz” diyorum ve nazik ziyaretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Öte yandan, buluşmaya katılan takımlarına as başkanları ve temsilcileri, gelecek süreçte birçok sportif ve sosyal faaliyet için Sakarya’yı tercih edebileceklerinin sinyalini verdi.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin