hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:49

Başkan Yüce “Şehrimizin her noktasına en iyi hizmeti sunmak için gayretle çalışıyoruz”

SAKARYA- 13.07.2023 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve yönetimini makamında ağırladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 19:05
Başkan Yüce “Şehrimizin her noktasına en iyi hizmeti sunmak için gayretle çalışıyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve yönetimini makamında ağırladı. Akyazı’da atılması gereken adımlar, yapılması planlanan işler ve seçim öncesi hazırlıklar ele alınarak önemli konular konuşuldu. Nazik ziyaretlerinden ötürü ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür eden Yüce, 28 Mayıs seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı Akyazı yönetimini bir kez daha tebrik etti.

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, “Akyazı, Sakarya’mızın her alanda önemli yatırımlarının bulunduğu bir ilçedir. Aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye Yüzyılına’ gerek seçimlerde Marmara birinciliği ile gerekse seçim dönemindeki çalışmaları ile sonuna kadar destek vermiştir. Başta Başkanımız Ekrem Yüce, ilçe belediye başkanımız Bilal Soykan ve tüm teşkilat üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde Akyazı’mızı daha iyi yapmak için gerekli çalışmaları sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Akyazı’nın her zaman AK Parti’nin kalesi olmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Ekrem Yüce, 28 Mayıs seçimlerinde çalışmaları dolayısıyla teşkilat üyelerine teşekkür etti. Yüce, Akyazı’da hizmetlerin süreceğini vurgulayarak, “İlçemizde hem altyapı hem de üst yapı konusunda büyük bir yol kat ettik. Ama bizler Büyükşehir olarak daha fazla vatandaşımıza ne kazandırabiliriz bunun için çaba gösteriyoruz. Bizim tek gayemiz hemşehrilerimiz ve şehrimiz için üretmek, en iyi çalışmaları gerçekleştirmektir. Birlik ve berberliğimizi muhafaza ederek, şehrimizi ve ilçemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin