hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 10:38

Başkan Yüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı

SAKARYA-30.08.2023-HİBYA- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla şehir genelinde düzenlenen kutlamalara katıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2023 14:31
Başkan Yüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı

Valilik Kampüsünde gerçekleştirilen çelenk sunma programı ile başlayan resmi törenler kapsamında ilk olarak valilik makamında il protokolü, il müdürleri, emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri temsilcileri ile STK temsilcilerinin tebriklerini kabul eden Başkan Yüce, daha sonra ise Atatürk Bulvarı’nda düzenlenen resmi geçit töreninde yer aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılım yoğun oldu. Törenlere Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Yaşar Karadeniz, İl Garnizon Komutanı Vekili Topçu Albay Tarık Demirci, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, il müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, "101 yıl önce dünya tarihinin görebileceği en büyük destanlardan birini yazarak işgal güçlerini bu topraklardan söküp atan kahraman ecdadımızı saygı ve minnetle anıyorum. Bu kahramanlık destanı, Türk Milleti’nin hiçbir zaman vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini ve sonsuza kadar bağımsız yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Milletimizin geçmişte olduğu gibi bugün de aynı ruhla istikbaline sahip çıkacağı ve bu mücadeleyi ilelebet göstereceği gün gibi ortadadır. Şanlı tarihimizin bizlere göstermiş olduğu yolda, aynı kararlılık ve fedakarlıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu vesile ile milli mücadelenin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin