hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 05:48

Başkan Çam’dan Engellilere ve ailelerine anlamlı ziyaret

Engellilerin her türlü derdine koşan ve bir an olsun onları yalnız bırakmayan, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, Sıcak, sevecen ve mütevazı tavırlarıyla tüm engellilerin ve ailelerinin sempatisini kazandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-06-2023 19:23
Başkan Çam’dan Engellilere ve ailelerine anlamlı ziyaret

Göreve geldiğinden beri evlerinde engelli aileleri ziyaret edip sıkıntılarını, sorunlarını ve mağduriyet yaşayanlara ihtiyaç sahiplerine kol kanat geriyor.
Başkan Çam, her fırsatta bir araya geldiği engelli aileleri ve engellilere gönül kapısını ve makam kapısını açık tutuyor.
Başkan Çam, ziyarette yaptığı açıklamada engelli vatandaşlarımızın bir gün değil, her gün yanlarında olduklarını vurgulayarak onların hayatlarını kolaylaştırmak bizim önemli görevlerimizden bir olduğunu söyledi.
Çam, Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini kaybetmeden mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için büyük gayret gösteriyoruz. 
Milletçe yapmalıyız ki, onların gözü, kulağı, dili, eli ve ayağı olmalıyız. Bir gün değil her gün bu duyarlılığı ve farkındalığı göstermeliyiz. Şunu unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgi ve saygıyla, hoşgörümüzle hayatı onlar için kolaylaştıralım ifadesini kullandı.

AdminAdmin