hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:03

Başkan Altay, Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezi’ni açılışını gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yapım çalışmalarını tamamladığı Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 16:08   Güncelleme : 16-03-2024 16:08
Başkan Altay, Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezi’ni açılışını gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılışta geçen hafta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı Bozkır’da olduğunu anımsatarak, “Bu hafta yine Bozkır’ımızdayız ve iki önemli tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bozkır Otogarı ve yeni itfaiye binamız inşallah sizlerin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.

“Konya’mıza ve Bozkır’ımıza yakışan tesisler oldu”

Bozkır Otogarı ve İtfaiye Binası için seçilen alanın lojistik açısından çok önemli olduğunu belirten Başkan Altay, “Şehir içinde sorun oluşturan araçlarımız artık burada parklanma hem de yolcu iniş-binişinde sorun yaşamayacak. Ayrıca Bozkır’a gelen ve giden vatandaşlarımızın hizmetine, Bozkır’a layık bir otogarda karşılama ve uğurlamayı gerçekleştirmiş olacağız. Hemen yan tarafta yapmış olduğumuz itfaiye binası ise inşallah hiç ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç olduğunda Bozkır’ın her yerine ulaşabilecek mesafede ve standart olarak Konya’mıza ve Bozkır’ımıza yakışan bir tesis oldu” ifadelerini kullandı.

“Ulaşım fiyatlarını yüzde 50 düşürdük”

Başkan Altay, ulaşımla ilgili yapılan çalışmalara da değinerek, “1 Mart itibariyle uygulamaya başladığımız çalışma için esnafımıza da teşekkür ediyorum. Kalan kısmı Büyükşehir Belediyemizden mazot desteği olarak karşılanmak üzere ilçelerimizdeki tüm ulaşım fiyatlarını yüzde 50 düşürmüş olduk” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı
AdminAdmin