hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 NİSAN Pazartesi 05:19

Başarılı öğrencilere Başkan Yüce’den jest

Eğitimde ve sporda başarılı olan Sakaryalı öğrencilere ödülleri Başkan Ekrem Yüce’den geldi. Başarılı öğrencilere bisiklet hediye eden Başkan Yüce, “Bu tür ödüllendirmeler başarıların teşvik edilmesini ve şehrimizde bisiklet kullanımını arttıracak” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 15:56
Başarılı öğrencilere Başkan Yüce’den jest

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, eğitimde ve sporda başarı elde eden isimleri bisikletle ödüllendirdi. Bisiklet Dostu Şehir unvanlı Sakarya’da başarılı gençleri bisikletle ödüllendiren Başkan Ekrem Yüce, “Başarılı gençlerimizi bisikletle ödüllendirmek hem onların hem de tüm gençlerimizin motivasyonunu arttırıyor” diye konuştu.

 

Başkan Ekrem Yüce’den tebrik

Eğitimde ve sporda başarı elde eden gençlerle AKOM’da bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce gençlerin başarılarını tebrik etti ve bisiklet ile ödüllendirdi. Başkan Yüce, TÜBİTAK Teknofest elektrikli araçlar yarışması görsel tasarım ödülünü kazanan öğrencilere, MÜSİAD ülke sunum yarışmasında dereceye girenlere, altyapı sporcusu Alperen Çolak’a, Sakarya İmam Hatip Ortaokulları Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışması Sakarya birincisi ve Marmara Bölge üçüncüsü Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah Zeyd’e ve 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası Şampiyonu Ayşen Saner’e ve ikincisi Sare Kaya’ya bisikletlerini teslim etti.

 

Hiçbir başarıya kolay ulaşılamaz

Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyor, bisiklet yolları yapıyor ve bisiklet sporuna katkılarda bulunuyoruz. Bunun yanı sıra eğitim ve spor alanında başarılar ederek gururlandıran öğrencilerimizi de unutmuyoruz. Onların bu başarılarını ‘Bisiklet Dostu Şehir’ unvanımıza yakışır şekilde tebrik ediyor, bisikletlerle ödüllendiriyoruz. Bizler biliyoruz ki hiçbir başarıya kolay yoldan ulaşılamaz. Her başarının altında büyük bir emek var. Bizlerde bu emekleri sarf ederek başarıya ulaşan öğrencilerimizi motivasyonlarını yüksek tutmak için bisikletle ödüllendiriyoruz. Bu tür ödüllendirmelerin başarının teşvik edilmesi ve gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimsemelerine yardımcı olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda bisiklet kullanımının şehrimizde daha fazla yaygınlaşmasına yönelik bir farkındalık yaratacaktır” diye konuştu.

AdminAdmin