hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:53

Bakan Bak'tan Milli Takım'a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma başarısı gösteren A Milli Futbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-10-2023 23:55   Güncelleme : 16-10-2023 00:11
Bakan Bak'tan Milli Takım'a tebrik

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 14 Haziran – 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma başarısı gösteren A Milli Futbol Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tebrikler Bizim Çocuklar! 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde gösterdiğiniz mücadele ile Almanya’da düzenlenecek finallere katılma başarınız için her birinizi alınlarınızdan öpüyorum. Avrupa Şampiyonası’nın Almanya’da düzenlenecek olması hasebiyle, gurbetçi vatandaşlarımızın itici gücü ile kendi evimizde oynar gibi bir atmosfer sağlayacağına inanıyorum. Bizim Çocukların başarısında emeği geçen TFF yönetimine, teknik direktörümüz Vincenzo Montella’ya ve Konya’da maç boyunca desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin