hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
05 MAYIS Pazar 17:33

AK Parti’den Sakarya seçim çalışmaları başladı

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında bugün Sakarya’da yapacağı seçim çalışmaları 'Basın Buluşması' programıyla başladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 21-10-2022 12:49
AK Parti’den Sakarya seçim çalışmaları başladı

Ak Parti 2023'e doğru şehir buluşmaları kapsamında MKYK üyeleri ve milletvekilleri ile birlikte  Adapazarı'nda bir restoranda basınla bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını il başkanı Yunus Tever yaptı. Saat 11'den itibaren gelen milletvekilleri İlçeler de temaslarda bulunacak. Çiğdem Erdoğan Atabek Adapazarı'nda ziyaretlerde bulunacak.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever "Şehir buluşmaları da bir araya geldik.16 ilçe dağılarak ziyaretlerde bulunacağız. İnşallah verimli program olacak. Saat 16:00 itibari ile bakanımızla buluşacağız çeşitli ziyaretlerde bulunacağız. Biz seçim biter bitmez hazırlıklarımızı yapan bir partiyiz. Teşkilatlarımızla birlikte çalışmalar içra ediyoruz. İnşallah 2023 için partimiz  Sakarya da en yüksek oyu alacak. Bunun sözünü Cumhurbaşkanımıza da vermiştim" dedi.


16 ilçenin tamamına giderek burada çeşitli programlar icra edecek olan AK Parti kurmayları, ilk olarak şehirde görev yapan basın mensupları ile 'Basın Buluşması'nda bir araya geldi. 
'Basın Buluşması' programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek ve Recep Uncuoğlu, MKYK üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, Ahmet Bilal Kıymaz, Mehmet Umur, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, İlyas Şeker, İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, Vildan Yılmaz Gürel, Muhammet Mütif Aydın, Refik Özen, Osman Mesten, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol katıldı. 

AdminAdmin