hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 NİSAN Pazar 23:50

Adapazarı Mahallelerinde Hizmet Sevinci

Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahalle sakinleriyle buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Mahallelerimizin taleplerini yerine getirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Teveccühleri için kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Işıksu, Alandüzü Sosyal Tesisleri’nin hizmette olduğunu, Mahmudiye Sosyal Tesisleri’nin ise kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-08-2023 16:34
Adapazarı Mahallelerinde Hizmet Sevinci

Işıksu ve Çağlayan Sahada

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Işıksu, Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahalle sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel, Yusuf Özden, Bilal Kuriş ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Adem Çalışkan, İbrahim Akçam, Özkan Yetim, Can Dağabakan ile mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti.

 

Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallelerimizin taleplerini yerine getirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Karapınar'ımızda yol açımı, yol bakım-onarım ve asfalt çalışmaları, yeni spor parkı, çocuk ve spor parklarında yenileme tamam, bu yıl da inşaallah mahallemize sosyal tesis kazandırmak için ihaleye çıkıyoruz, hayırlı olsun. Alandüzü’müzde de ihtiyaç tespit ettiğimiz yolların tadilatı, sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, kanal temizliği ve daha birçok hizmetle mahallemiz için ne gerekiyorsa hamdolsun gerçekleştirdik. Alandüzü Sosyal Tesisleri, hizmete açtık, çok da güzel oldu. Teveccühleri ve Alandüzüspor formasını hediye ettikleri için mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Mahmudiye’mizde ise mahallemizin yollarında bakım-onarım, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları yaptık, çocuk parkı ve futbol sahasındaki eksikleri giderdik ve şimdi de talep ettikleri sosyal tesis çalışmamız devam ediyor, hızla tamamlayacağız, hayırlı olsun. Mahmudiye'mizde çay ve sohbet başka bir güzel, mahalle sakinlerimize yürekten teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Işıksu’ya Teşekkür

Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallemizin tüm meselelerini mahalle sakinlerimizle birlikte değerlendirdik. Mutlu Başkanımız istişare ile tüm mahallelerimizin taleplerini yerine getirmek için ekibiyle birlikte yoğun bir gayret içerisinde. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gönül belediyeciliği anlayışıyla ve aşkla hizmete devam.” diye konuştu.

AdminAdmin