hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:03

Ada Hayat’ın Temeli Yoğun İlgi Gösterilen Törenle Atıldı

Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin tam kalbinde hayata geçirilen ADA HAYAT Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesinin Temel Atma Töreninde konuşan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bakanlığımızın destekleriyle Adapazarı Belediyemizin yürütmüş olduğu ADA Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemiz tamamlandığında Adapazarı’mızın marka değerini daha da artıracak. Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu kardeşimi tebrik ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Başkan Işıksu ise projenin tüm aşamalarından bahsetti ve törene yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 00:08
 Ada Hayat’ın Temeli Yoğun İlgi Gösterilen Törenle Atıldı

Temel Atma Törenine Yoğun Katılım

Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin tam kalbinde hayata geçirilen ADA HAYAT Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle yapılan yüzde yüz mutabakat, gerçekleştirilen yıkımlar ve zemin iyileştirme çalışmalarından sonra temel atma aşamasına gelindi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, MHP Grup Başkanvekili Levend Bülbül, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp ve Bakanlık Yöneticileri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Başkanları, belediye başkanları ve belediye başkan adayları, Sakarya Üniversitesi Rektörü Hamza Al, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ve STK Temsilcileri ile şehir protokolünün katılım sağladığı ADA HAYAT Uygulama Alanında gerçekleşen temel atma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Işıksu: Hep Birlikte Bir İlke İmza Atıyoruz

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, konuşmasının başında Bakan Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz olmak üzere ADA HAYAT Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesine destek veren herkesi tek tek sayarak teşekkürlerini iletti. Başkan Işıksu, “Kendi kimliğimizi ve kendi kültürümüzü canlandıran bir Adapazarı anlayışıyla çıktığımız yolda, Adapazarı’nda Hayat Var sloganımızla çok nitelikli bir projeye imza atmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolculuğunda özellikle son 22 yılda her hamlenin, her projenin, adeta her sessiz devrimin önüne çıkartılan tuzakları, engelleri birer birer hatırlayarak orada yaşanan tecrübelerden ilhamla ve özgüvenli bir şekilde istikametimizden hiçbir zaman ödün vermedik. Her aşamayı, her ayrıntıyı hesaplamaya çalıştık, istişarelerimizi son derece titizlikle yürüttük. Kaybetmekten korkmadan riskler almak, cesur adımlar atmak ve çok önemli bir eseri şehrimize kazandırmak için yola çıkmak öyle kolay bir iş değildi ve biz bunun farkındaydık. Çünkü inanmıştık. Evvela Rabbimize ve sonra milletimizin sağduyusu ve kararına inanmıştık. Hamdolsun bize inananları mahcup etmedik ve bugün hep birlikte buradayız. Şehrin tüm yöneticilerinin ve kıymetli hemşehrilerimizin teveccüh ve desteği olmazsa olmazımızdı. Heyecanlıyız, gururluyuz, hep birlikte başarıyoruz.” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin