Çocuk Hakları Projeleri AK Parti Resmi Hesabında

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu tarafından Şeker, Karaman, 15 Temmuz Camili, Hızırtepe ve Tuzla mahallelerinde hayata geçirilen Çocuk Hakları Projeleri ile Yeşilbayraktar Kreş ve Gündüz Bakımevi, AK Parti’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşım, “Çocuk dostu şehirler ile çocuklar ekranla değil, akranlarıyla büyüyorlar. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” ifadeleriyle yapıldı.

GÜNCEL - 20-03-2024 15:19

Çocuk Hakları Projeleri AK Parti Resmi Hesabında

AK Parti Hesabında Adapazarı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu tarafından Çocuk Dostu Adapazarı vizyonuyla hayata geçirilen Şeker ve Karaman Mahallelerinde Çocuk Hakları Sokakları, 15 Temmuz Camili Mahallesinde Çocuk Hakları Adası ve Yeşilbayraktar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Hızırtepe Mahallesinde Çocuk Hakları Bahçesi ve Tuzla Mahallesinde Çocuk Hakları Macera Parkı’nın tanıtım videosu AK Parti’nin resmi sosyal medya hesabından “Çocuk dostu şehirler ile  çocuklar ekranla değil, akranlarıyla büyüyorlar. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” ifadeleriyle paylaşıldı.Işıksu: Adapazarı’mıza Çocuk Dostu Şehir Hüviyeti Kazandırdık Tanıtım videosunda Başkan Mutlu Işıksu’nun röportajı ve Çocuk Hakları Projelerinin tanıtım görselleri yayımlanırken Işıksu, röportajında şu ifadeleri kullandı: “Biz Çocuk Dostu Adapazarı’yız. Adapazarı’mızı, kıymet verdiğimiz çocuklarımızı ve ailelerini çok mutlu eden Çocuk Hakları Projelerini hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Oyun bir çocuk hakkıdır, çocuklarımızın en temel ihtiyaçlarından biridir. Çocuklarımıza haklarını bilecekleri, güvenli bir sokakta ekranla değil akranlarıyla büyüyecekleri, trafiğe kapalı, sadece çocuklarımıza özel ortamlar sağladık. Bunu yaparken hedefimiz Adapazarı’mızın çocuk dostu şehir hüviyeti kazanmasıydı ve hamdolsun bunu da başardık.”

5 Çocuk Hakları, 1 Kreş ve 622 Park

“Çocuk Dostu Adapazarı ödülümüzle evlatlarımız için yeni projeler üreterek çalışmaya devam ediyoruz. Şeker ve Karaman Mahallelerimizde Çocuk Hakları Sokakları, 15 Temmuz Camili Mahallemizde Çocuk Hakları Adası ve Yeşilbayraktar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Hızırtepe Mahallemizde Çocuk Hakları Bahçesi ve Tuzla Mahallemizde Çocuk Hakları Macera Parkı’mızı hayata geçirdik. Adapazarı’mızın 84 mahallesinde çocuk parkı, spor parkı ve spor sahası olmak üzere hayata geçirdiğimiz çalışmalarla toplam park sayımız 622’ye ulaştı.”

DİĞER HABERLER
18 ilden 400 satranç sporcusu Adana’da yarıştı

18 ilden 400 satranç sporcusu Adana’da yarıştı

24-04-2024 - GÜNCEL

Bakan Ersoy, Çanakkale Kara Muharebeleri'nin 109'uncu yıl dönümünü kutladı

Bakan Ersoy, Çanakkale Kara Muharebeleri'nin 109'uncu yıl dönümünü kutladı

24-04-2024 - GÜNCEL