hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 MART Perşembe 23:57

Yerel Basına Genç Bir Bakış Açısı Geliyor!

Sakarya’da Sosyal Medya Yönetimi ve danışmanlık alanlarında hizmet veren “DB Medya” ve bünyesinde kurulan internet haber sitesi www.sakaryadahaber.com düzenlenen geniş katılımlı bir tören ile açıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-01-2023 19:26
Yerel Basına Genç Bir Bakış Açısı Geliyor!

arya’da Sosyal Medya Yönetimi ve danışmanlık alanlarında hizmet veren “DB Medya” ve bünyesinde kurulan internet haber sitesi www.sakaryadahaber.com düzenlenen geniş katılımlı bir tören ile açıldı.

(Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre)

İmtiyaz Sahipliğini Dilek Binay’ın yaptığı Sakarya’da Haber internet haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği Engin Kuvel üstlenirken Reklam Müdürü Zeynep Yüksek oldu.

(Saybir Başkan Yardımcısı Yazar Yönetmen Ayhan Akgül ve ekibi)

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Basın ve Yayın programını bölüm birinciliği ve okul üçüncülüğü ile bitiren, eğitimine EGE Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde devam eden Dilek Binay, Lisede de gazetecilik okudu ve bir yıl Sabah Gazetesinde çalıştı. Ankara’dan Sakarya’ya taşınan Binay, haber ajansında Yazı İşleri Müdürü olarak 1 yıl görev yaptıktan sonra 21 yaşında genç bir gazeteci olarak kendi basın kuruluşunu kurmak için ilk adımı attı ve DB Medya ve sakaryadahaber.com‘u kurdu.

(Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Pınarlı ve Dernek üyeleri)

“Geleneksel medyadan aldığımız ilham ile geleceğin medyasına ayak uydurmayı hedefliyoruz”

Açılış konuşmasını yapan imtiyaz sahibi Dilek Binay, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız ve katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki, bugün benim için özel olduğu kadar 2023 yılı da DB Medya ve Sakarya’da Haber için özel bir yıl olacak. Çok güzel plan ve projelerimiz var ve nasipse çok çalışarak bunları hayata geçirmeye başlayacağız. DB Medya’yı kurduk, DB Medya bünyesinde gerçekleştireceğimiz ilk projemiz sakaryadahaber.com ‘du. Sakarya’da Haber’i internet haber sitesi olarak kurduk. Biz Sakarya’da Haber olarak geleneksel medyadan aldığımız ilham ile geleceğin medyasına ayak uydurmayı hedefliyoruz. DB Medya bünyesinde ise sosyal medya yönetimi ve danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. İlimizin kıymetli protokol üyelerinden katılım sağlayamayanlar oldu, bugün programlar biraz yoğundu. İnşallah ve umuyorum ki onlar da önümüzdeki günlerde hayırlı olsun ziyaretine geleceklerdir. Biliyorum ki, Sakarya’da görev yapan kıymetli büyüklerim Ankara’dan gelerek Sakarya basınına henüz 21 yaşında adım atma cesaretini gösteren genç kardeşlerini yalnız bırakmayacaktır. Bu vesile ile bütün meslektaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Gününü de kutluyorum.”

(Özkan TOÇ ve Dilek Binay’ın Ailesi) 

DB Medya ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine;  Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Adapazarı Belediyesi Başkan vekili Behlül Bayrak, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahtiyar Nalbant, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, AK Genç Adapazarı Yerel Yönetimler Başkanı Talha Gürbüz, Çark-Der Başkanı Pak Ajans imtiyaz sahibi Hakan Coşar, Saybir Başkan Yardımcısı Yazar Yönetmen Ayhan Akgül ve ekibi, Sakarya İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Hüseyin Pınarlı ve Dernek üyeleri, Zehra Toy ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

(Adapazarı Belediyesi Başkan vekili Behlül Bayrak, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahtiyar Nalbant)

Binay ayrıca bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan ve destek veren tüm basın camiası meslektaşlarına ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

(Zehra Toy) 

(Çark-Der Başkanı Pak Ajans imtiyaz sahibi Hakan Coşar)

      

 
 
AdminAdmin