hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
02 MAYIS Perşembe 14:21

Siyasilerden Berat Kandili mesajı

Siyasiler, Berat Kandili dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-03-2023 13:00   Güncelleme : 06-03-2023 14:39
Siyasilerden Berat Kandili mesajı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Berat gecemiz mübarek olsun. İyiyi, güzeli ve doğruyu kuşanmamıza vesile olsun. Kaplerimizi yumuşatsın, birbirine yakınlaştırsın, isini-pasını alıp götürsün. Sevgiyi, şefkati ve merhameti çoğaltsın. Arınmamıza ve kurtuluşumuza vesile olsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi Berat Gecemizin içinde bulunduğumuz zor günleri atlatmamıza ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gecemiz mübarek olsun." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, mesajında "Berat, ilahi af ve rahmete nail olmaktır. Ramazan ayının müjdecisi, af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Gecesi’nin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Berat Kandilimiz mübarek olsun."ifadesini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Twitter'dan yayımladığı mesaj şu şekilde:

"Mübarek ramazan ayının habercisi Berat Gecemizin ülkemize, milletimize ve insanlık âlemine sağlık, huzur, barış getirmesini diliyorum. Bu gecede büyük deprem felaketinde yitirdiklerimizi dualarla anıyor, yapacağımız tüm ibadetlerimizin kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin mesajı şöyle:

"Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, rahmet ve mağfiret gecesi Berat Kandilimiz mübarek olsun. Rabb’im ülkemize, milletimize ve tüm İslam Âlemine merhametiyle muamele eylesin, birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirsin."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, mesajında, "Berat Kandilimizi kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu mesajında şunları aktardı:

"Berat Kandilimiz mübarek olsun. Ramazan-ı şerifi müjdeleyen Berat Kandili’nin öncelikle afet yaralarını sarmaya çalışan ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu mübarek gecenin kardeşliğimizi güçlendirmeye, huzura vesile olmasını temenni ediyorum."

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ise şöyle:

"6 Şubattan, 6 Marta bir ay geçti. Bu sürede sadece şehirlerimiz değil, Kalplerimiz, ruhumuz enkaza döndü. Ve bugün Berat Kandili. Edilecek duaların, yapılacak ibadetlerin; ruhumuzdaki yaraları kapatmasını, kalplerimizdeki yükü hafifletmesini diliyor; kandilinizi kutluyorum."



Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin