hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
08 MAYIS Çarşamba 11:01

Sedat Peker'in iddialarının ardından çarpıcı yorum: "En garibi koca ülkenin rol yapması"

Gazeteci Timur Soykanü Sedat Peker'in iddiaları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " "En garibi; koca ülkenin halen yargı varmış gibi rol yapması. Sedat Peker, rüşvet ve yolsuzluk ağını yazışmalarıyla ortaya koyuyor" dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-08-2022 23:59
Sedat Peker'in iddialarının ardından çarpıcı yorum:

Bir süredir sessizliği koruyan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son günlerde öne sürdüğü yeni iddiaları ile gündeme geliyor. 

Son olarak bugün Sedat Peker, Fethullahçı yapılanmanın sermayesini tuttuğu Bank Asya’nın 16 yıl yöneticiliğini yapan eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı’nın da içinde yer aldığını iddia ettiği yolsuzluk ağını anlattı.

Birgün yazarı gazeteci Timur Soykan, Türkiye gündemini sarsan iddialar hakkında çarpıcı bir yorum paylaştı. 

Soykan, "En garibi; koca ülkenin halen yargı varmış gibi rol yapması. Sedat Peker, rüşvet ve yolsuzluk ağını yazışmalarıyla ortaya koyuyor. Gülşen'i anında tutuklayan yargı ortalıkta yok. Ve halen binlerce yargı mensubuna maaş verip, makam otolarına benzin koyuyoruz. Ama aslında yoklar" ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin