hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
02 MAYIS Perşembe 18:04

Sedat Peker'den Cenk Çelik'e silahlı saldırıya ilişkin açıklama: 'Safdillik olur'

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, müvekkili ile facetime üzerinden görüştüğünü belirttiği sosyal medya paylaşımında Peker'in Cenk Çelik'e yapılan silahlı saldırı hakkında anlattıklarına yer verdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 22:40
Sedat Peker'den Cenk Çelik'e silahlı saldırıya ilişkin açıklama: 'Safdillik olur'

Sosyal medyada srç örgütü lideri Sedat Peker aleyhine yayınladığı videolar ile bilinen Cenk Çelik sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Çelik saldırıda ağır yalandı.

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın konu hakkında müvekkili ile facetime üzerinden yaptığı görüşmeyi aktardı.

Ersan Barkın'ın yaptığı paylaşım şöyle oldu:

Müvekkilim Sayın Sedat Peker’le FaceTime üzerinden yapmış olduğumuz görüşmede,kendisi bugün yaşanan cinayet eylemine dair şunları söyledi:

“Bugüne kadar sosyal medyada çoluk -çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı.Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken,yakınlarıma saldırılar düzenlenirken,bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir.

Bugün,yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi.Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir.

Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir.”

Sayın Sedat Peker ile yaptığım görüşmenin kamuoyunu yakından ilgilendirdiğini düşünerek paylaşmak isterim.

 

 

AdminAdmin