hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
28 MART Perşembe 23:18

İYİ Partili Akgün'den 'Çanakkale Zaferi' mesajı

SAKARYA-17.03.2023-HİBYA- İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-03-2023 14:28   Güncelleme : 17-03-2023 14:37
İYİ Partili Akgün'den 'Çanakkale Zaferi' mesajı

Başkan Akgün'ün mesajı şöyle:

“Çanakkale Deniz Zaferi, Türk milletinin tarihe altın harflerle yazdığı en önemli destanlardan bir tanesidir. Çanakkale’de en zor zamanlarda bile Türk milleti işgalci devletlerin yenilmez denilen donanmalarına karşı, destansı bir mücadele göstererek, dünya savaş tarihine geçen bir zafer kazanmıştır.  Büyük yoksunluklar ve yoksulluk içinde var olma mücadelesi veren bu aziz millet, söz konusu vatan olunca neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve yüz binlerce şehit ve gazi verilmesine rağmen, 'Çanakkale Geçilmez' ibaresini tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bizlere bu cennet vatanı bırakabilmek için canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin değerlerini bilmek ve Çanakkale Destanı'nı gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevlerinden olmalıdır.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'inci yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." 

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin