hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
06 MAYIS Pazartesi 20:54

Başkan Yüce: ″Yarının Sakarya'sını bugünden inşa ediyoruz″

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliği üyesi 3 belediye başkanını Sakarya’da misafir etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2023 18:11   Güncelleme : 17-01-2023 18:33
Başkan Yüce: ″Yarının Sakarya'sını bugünden inşa ediyoruz″

SAKARYA - 17.01.2023 - HİBYA - Ziyaretçiler arasında Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, birlik üyeleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan gibi bölge için önemli isimler yer aldı.

Birlik üyesi belediye başkanlarını makamında ağırlayan Yüce, Sakarya'ya özellikle son dönemde yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Yarının kenti için bugünden çalıştıkları vurgusunu yapan Yüce, özellikle tarımsal alanda hayata geçirdikleri yenilikleri anlattı. Sakarya Botanik Vadisi, Sera A.Ş, Fidan A.Ş, Fidan Teşhir Merkezi, Bahçem, Uygulamalı Çiftçi Eğitim Merkezi (UTÇEM) gibi projelere sözlerinde yer veren Yüce, damızlık manda yetiştiriciliği ve hayvancılığa teşvik çalışmalarına değindi.

Makam ziyareti sonrasında Ormanpark'ta düzenlenen yemek programına katılan misafirlere, Başkan Yüce tarafından güne özel hazırlanan üretimi Sakarya'da yapılan Yağcıbedir halısı ve Sakarya'nın tıbbi aromatik bitkilerinden üretilen şifalı ürünler hediye edildi. Misafirler daha sonra Akyazı'da topraksız tarım konusunda Türkiye'de örnek proje Seracılık Mükemmeliyet Merkezi'ni gezdi.


Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin