hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
05 MAYIS Pazar 18:13

Başkan Yüce kamp ateşini çocuklarla birlikte yaktı

SAKARYA- 30.08.2023 - HİBYA - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Baba-Çocuk kamp Programları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2023 15:23
Başkan Yüce kamp ateşini çocuklarla birlikte yaktı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Baba-Çocuk kamp programları tüm hızıyla devam ediyor. 5 haftanın geride kaldığı kamp buluşmalarında çocuklar babalarıyla birlikte Macera Park’ta adrenalin dolu bir hafta sonu geçiriyor. Farklı kuşakların bir araya geldiği Baba-Çocuk kamplarında çadırlar kuruluyor, kamp ateşi yakılıyor, sahne gösterileri sergileniyor, doğa keşfediliyor, geleneksel oyunlar ile çocuklar babalarıyla unutamayacakları bir deneyim yaşıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'de baba-çocuk kamp buluşmalarına yoğun programlarına rağmen katılarak, çocuklarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Başkan Ekrem Yüce’nin, Yaşayarak Öğrenme Macera Parkında düzenlenen Baba-Çocuk Kampı'na gerçekleştirdiği ziyaret renkli anlara sahne oldu. Kamp alanına adım attığında çocuklar coşkusu ile karşılaşan Yüce, bu anlara tanık olmanın verdiği mutluluğu paylaştı.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin